dimecres, 25 de novembre del 2009

Territori

A TIC i a comunicació oral, escrita i digital, ens van dir que haviem de fer un treball per parelles, el títol del qual havia de ser "Territori". La Natàlia Nolla i jo vam decidir fer-lo juntes, perquè al sentir la paraula territori, les dues vam pensar en Catalunya, ja que és un territori que compartim les dues i ens estimem molt. . El problema va ser que Catalunya és un tema molt ampli, i la presentació no podia durar més de 10 minuts, així que vam escollir un tema relacionat amb la nostra terra, aquest va ser: la cultura i tradicions catalanes, vam pensar que és un tema que va bé fer una repassada ràpida.
En aquest treball era important utilitzar una bona presentació amb recursos utilitzats a TIC i era important fer una bona exposició oral, ja que tenim un llibre "com parlar bé en públic" com a pauta que ens van donar a Comunicació oral, escrita i digital.



Dimarts 24 de novembre vam tenir l'exposició del treball. Jo estàva molt nerviosa perquè era el primer dia que feiem les exposicions d'aquest treball, però finalment la presentació ens va anar prou bé, encara que vam tenir algun petit problema tècnic amb les cançons que no vam poder escoltar i el temps se'ns va anar una mica de les mans. Però tant la Natàlia com jo, vam quedar prou satisfetes de la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada